Zanzibar

Svaki dan imamo zrakoplovne polaske za putovanje na Zanzibar iz Zagreba, Ljubljane, Graza i Beča preko Dubaja. Sami možete birati dan polaska, broj nočenja i hotel.

Odmor Zanzibar

Polasci zrakoplova za Zanzibar su svaki dan z Beča, Zagreba, Ljubljane i Venecije. Možete odabrati željeni koji broj noćenja u hotelu od sedam noći nadalje.

Za Zanzibar vizu dobivate po dolasku u Zanzibar za 50 USD. Antimalarici nemaju smisla jer nema stajaće vode, a time ni realne opasnosti od zaraze malarijom. Ako zračnim prijevozom dolazite iz Europe, ne morate se cijepiti protiv žute groznice.

U ponudi imamo sve hotele u Zanzibaru. Većina hotela nudi polupansion ili all inclusive. Prijevoz od zračne luke do hotela i natrag uvijek je uključen u cijenu. Otočna ljetovališta kreću se od manjih butik-hotela i kuća s privatnim plažama do većih hotelskih kompleksa koji nude dodatne usluge i aktivnosti. Među najpopularnijima je područje Nungwi na sjeveru otoka, gdje je najmanji utjecaj plime i oseke. Popularno je i područje Kendwa.

Zanzibar je najpoznatiji po rajskim plažama. To je tropski raj koji nudi više od romantičnih plaža i prekrasnih zalazaka sunca. Zanzibar je jedna od onih destinacija gdje možete provesti dane na prekrasnim rajskim plažama ili se upustiti u razne druge avanture koje nudi otok.

Pošaljite nam koji smještaj ili mjesto želite na info@allinclusive.hr i poslat ćemo Vam ponudu.