Turska

Turskoj imamo u ponudi 400 hotela u odredištima Side, Kemer, Belek, Alanya, Antalya ili Dalaman,Izmir i Bodrum, Marmaris i Istanbul.

Ljeto u Turskoj traje od ranog proljeća do kasne jeseni, stoga je Turska savršena destinacija za odmor na krumpiru. Na odmoru u popularnim turskim ljetovalištima Alanya, Side, Belek i Kemer možete letjeti do zračne luke Antalya na 7 ili 14 dana s Počitnice.si pod pokroviteljstvom pouzdanih austrijskih turoperatora izravnim letom Corendon Airlinesa. Osim toga, postoje dnevni letovi iz Beča i dva puta tjedno iz Graza. Organizator putovanja DTA Touristk ima slovenskog predstavnika na destinaciji za polazak zrakoplova iz Ljubljane.

Naša ponuda uključuje više od 400 hotela od 3* do 5* svih cjenovnih razreda u Sideu, Kemeru, Beleku, Alanji, Antaliji i Dalamanu, Izmiru i Bodrumu, Marmarisu i Istanbulu. Većina hotela na turskoj obali nudi all inclusive ili čak ultra all inclusive usluge, odnosno potpuno neograničene količine besplatne hrane, pića i zabave na brojnim toboganima, a lako možete pronaći mirnije, intimnije kutke za zasluženi odmor i opuštanje . Cijena aranžmana uključuje zrakoplovni prijevoz, prijevoz od zračne luke do hotela i natrag te smještaj u odabranom hotelu u Turskoj s all inclusive ponudom.

Dopustite sebi da iskusite autentično tursko gostoprimstvo i već danas rezervirajte svoj all inclusive odmor iz snova. Upotrijebite našu tražilicu ili nam pošaljite upit na info@pocitnice.si sa svojim željama u vezi zračne luke polaska, smještaja i broja putnika, a mi ćemo vam u roku od nekoliko sati poslati najpovoljnije all inclusive ponude za nezaboravan odmor u Turskoj!

Parking u zračnoj luci Ljubljana (Brnik)

Za parkiranje u Zračnoj luci Ljubljana predlažemo parkiranje na vanjskom parkiralištu P2. Prilikom rezervacije ljetovanja u našoj turističkoj agenciji Počitnice.si možete rezervirati parking po sniženoj cijeni od 65 eura za 7 noćenja (8 dana) i 95 eura za 14 noćenja (15 dana). Vaucher dobivate prilikom rezervacije i uplate. Kada dođete na parking, preuzimate parkirnu karticu. Isprintani voucher predočite na blagajni parkinga zadnji dan prilikom napuštanja parkirališta. Blagajna se nalazi u prizemlju garaže (PH). Ako je parkirna blagajna zatvorena, osigurana je druga pomoć (obavijest visi na reklamnom izlogu parkirne blagajne).
Moguće parkiranje (ovisno o raspoloživosti) u garaži ili parkiralištu P1 uz nadoplatu od 25 € tjedno (nadoplata se vrši na blagajni garaže).

Zračna luka Graz
Za parkiranje u zračnoj luci u Grazu predlažemo parkiranje na parkiralištu P3 ili P4. Parking nije moguće rezervirati unaprijed. Za putnike koji putuju čarter letovima iu slučaju da plaćaju parking prije odlaska na odmor na blagajni zračne luke. To znači da automobil prvo parkirate na parkingu, a zatim na blagajni APCOA prije polaska.

Više informacija: https://www.flughafen-graz.at/...

Zračna luka Beč

Za parkiranje u zračnoj luci u Beču predlažemo PARKING PANDA, udaljen cca 1 km od zgrade zračne luke. Cijena po danu je obično 8 eura. Za 7 dana odmora plaćate 8 dana. Prijevoz kombijem od parkirališta do zgrade zračne luke (3 minute) i natrag je uključen. Parkirno mjesto rezervirate online, a plaćate zadnji dan po dolasku na parkiralište. Morate ostaviti ključ automobila osoblju parkirališta dok premještaju automobil tijekom vašeg boravka.

Link za rezervaciju: https://www.pandaparken.at/sl/