Marsa Alam Egipat all inclusive

Marsa Alam odmor Egipat

Postoji direktan let iz Beča. U Marsa Alam možete letjeti svaki tjedan iz Ljubljane u Hurghadu s uključenim presjedanjem u Marsa Alamu.

Ako vas privlače lijepe plaže, obilje sunca, prekrasni koraljni grebeni, onda je Marsa Alam prava destinacija za vaš odmor. Marsa Alam može se pohvaliti netaknutim koraljnim grebenima, prekrasnim pješčanim plažama, kristalno čistim morem i popis se nastavlja. Marsa Alam je raj za sve ljubitelje šarenog podvodnog svijeta.

Kako i gdje letjeti u Marsa Alam, Egipat

Turistička agencija Pocitnice.si organizira let za Marsa Alam iz obližnjih zračnih luka (Graz, Beč, München je vrlo popularna destinacija za odmor, gdje možete uživati ​​na prekrasnim pješčanim plažama tijekom dana, ići u trgovine i restorani u večernjim satima. Marsa Alam odličan je izbor za obitelji s djecom i one željne opuštenijeg odmora. Marsa Alam je definitivno raj za ljubitelje šarenog podvodnog svijeta. Za ljubitelje povijesti preporučamo posjet Luxoru, gdje možete razgledati grobnicu slavnog faraona Tutankamona u Dolini kraljeva.