Malta

Malta

s hotelom i avionom iz Zagreba, Trsta, Trevisa kod Venecije

do 30% popust

Nezaboravan odmor na Malti - do 30% jeftinije!

Za Vas smo pripremili jeftine aranžmane zrakoplovnim prijevozom iz Zagreba, Trsta ili Trevisa u blizini Venecije, u kombinaciji sa širokim izborom smještaja na Malti po LUDO POVOLJNIM CIJENAMA - do 30% jeftinije!

Budući da se ljetni izleti na Maltu organiziraju gotovo svaki dan, otok sunca i smijeha možete odabrati ili kao idealan topao vikend bijeg na 2, 3 ili 4 dana, ili ondje provesti cijeli odmor: 7, 9, 10 ili 14 dana. ! Pa možeš i duže ako imaš super šefa :)

Na Maltu možete putovati s osobnom iskaznicom ili putovnicom.

Prtljaga na letu avionom za otok Maltu

Budući da je uključen let niskotarifnim prijevoznikom, u cijenu je uključen mali ruksak maksimalnih dimenzija 40 x 20 x 25 cm. Doplata za kofer od 10 kg je od 24 eura (cijena nije ista za sve letove) u oba smjera zajedno, koji nosite sa sobom u avion ili ga predajete prilikom prijave na let dimenzija 55 x 40 x 20 cm. Doplata za kofer od 20 kg već od 40 eura (cijena nije ista za sve letove) u oba smjera zajedno.

Parking u zračnoj luci:

Parking u zračnoj luci Zagreb i u blizini zračne luke

Zračna luka Zagreb ima nekoliko mogućnosti parkiranja na vanjskim parkiralištima zračne luke. Predlažemo da u ljetnim mjesecima parkiralište unaprijed rezervirate na sljedećem linku: Zračna luka Zagreb

eftinije parkiranje moguće je na okolnim parkiralištima, što uključuje prijevoz od zračne luke i natrag. Predlažemo vam SKY PARKING, koja je od zračne luke udaljena 1,5 km. Morate izvršiti rezervaciju unaprijed na web stranici SKY PARKING. Transfer od parkirališta do zračne luke je uključen u cijenu. Cijena za 7 dana je 44 eura, dodatni dan je 5 eura. Sati kada je vozilo parkirano na parkingu računaju se kao dani.

Zračna luka Treviso kod Venecije

za parkiranje u zračnoj luci Venice Treviso, predlažemo rezervaciju parkirnog mjesta unaprijed, jer to jamči nižu cijenu. Parking plaćate prilikom rezervacije. Predlažemo da rezervirate i platite parking čim rezervirate svoje ljetovanje jer cijena parkinga raste kako se približava dan odlaska. Cijena parkinga je između 5 i 10 eura po danu. Predlažemo parkirališta E i D. U rezervaciju morate unijeti registarsku oznaku automobila, jer kada dođete na parkiralište senzor skenira registarsku oznaku automobila i pusti vas na parking.

Link za rezervaciju:

https://t.ly/TsVXU