Mallorca

Ljeto na Mallorci od travnja do listopada 2024

Popust - 30% za rezervacije avionom iz Zagreba, Klagenfurta, Trevisa kod Venecije, Graza ili Beča do Mallorce.

Prtljaga na letu avionom za Mallorcu

Budući da je uključen let niskotarifnim prijevoznikom, u cijenu je uključen manji ruksak maksimalnih dimenzija 40 x 20 x 25 cm.

Prijevoz od zračne luke do hotela i natrag

Prijevoz od zračne luke do hotela i natrag nije uključen u cijenu, jer se mnogi kupci odlučuju za rent a car. Transfer od zračne luke do hotela moguće je dodati prilikom rezervacije. Cijena ovisi o udaljenosti od zračne luke.

Parking u zračnoj luci:

Parking u zračnoj luci Zagreb iu blizini zračne luke

Zračna luka Zagreb ima nekoliko mogućnosti parkiranja na vanjskim parkiralištima zračne luke. Predlažemo da parking u ljetnim mjesecima rezervirate unaprijed na linku: Zračna luka Zagreb

Jeftinije parkiranje moguće je na okolnim parkiralištima, što uključuje prijevoz od zračne luke i natrag. Predlažemo SKY PARKING koji je udaljen 1,5 km od zračne luke. Potrebno je unaprijed rezervirati na web stranici SKY PARKING. Transfer od parkirališta do zračne luke je uključen u cijenu. Cijena za 7 dana je 44 eura, dodatni dan je 5 eura. Sati kada je vozilo parkirano na parkingu računaju se kao dani.

Zračna luka Graz

Za parkiranje u zračnoj luci u Grazu predlažemo parkiranje na parkiralištu P3 ili P4. Parking nije moguće rezervirati unaprijed. Za putnike koji putuju čarter letovima iu slučaju da plaćaju parking prije odlaska na odmor na blagajni zračne luke. To znači da prvo parkirate automobil na parkiralištu, a zatim platite parking na blagajni APCOA prije polaska leta.

Više informacija: https://www.flughafen-graz.at/...

Zračna luka Klagenfurt

Za parkiranje u zračnoj luci Klagenfurt predlažemo parkiranje na parkiralištu 1 ili 2. Parkiralište 1 nalazi se pored zgrade zračne luke, parkiralište 2 udaljeno je cca. 10 minuta hoda. Ako ćete parkirati na br. 2 predlažemo da se prvo odvezete do zgrade zračne luke i ostavite ostale putnike i prtljagu. Najjeftinija ponuda za svakoga tko putuje 7 ili više dana je kupnja paketa parkiranja u zračnoj luci. To možete učiniti tako da parkirate automobil ispred, uzmete karticu i u roku od 30 minuta od dolaska na parkiralište na blagajni kupite 7-dnevni ili 14-dnevni paket.

Više informacija: https://airport-klagenfurt.at/...

Zračna luka Beč:

Za parkiranje u zračnoj luci u Beču predlažemo PARKING PANDA koji se nalazi cca 1 km od zgrade zračne luke. Cijena po danu je obično 8 eura. Za 7 dana odmora plaćate 8 dana. Prijevoz kombijem od parkirališta do zgrade zračne luke (3 minute) i natrag je uključen. Parkirno mjesto rezervirate online, a plaćate zadnji dan po dolasku na parkiralište. Morate ostaviti ključ automobila osoblju parkirališta dok premještaju automobil tijekom vašeg boravka.

Link za rezervaciju: https://www.pandaparken.at/sl/

Treviso u blizini zračne luke Venecija

Za parking u zračnoj luci Venice Treviso predlažemo da unaprijed rezervirate parking jer to jamči nižu cijenu. Parking plaćate prilikom rezervacije. Predlažemo da rezervirate i platite parking čim rezervirate svoje ljetovanje jer cijena parkinga raste kako se približava dan odlaska. Cijena parkinga je između 5 i 10 eura po danu. Predlažemo parkirališta E i D. U rezervaciju morate unijeti registarsku oznaku automobila, jer kada uđete na parking senzor skenira registarsku oznaku vašeg automobila i pusti vas na parking.

Odmor na Mallorci u Španjolskoj

Mallorca je jedan od četiri otoka koji zajedno s Ibizom, Menorcom i Formenterom čine Balearske otoke. Može se pohvaliti mediteranskom klimom, dugim pješčanim plažama koje zapljuskuje kristalno čisto more i živahnim šetnicama za opuštene večernje šetnje. Nijedan drugi europski otok ne može se pohvaliti tako raznolikim krajolikom kao Mallorca: od plodnih ravnica središnjeg dijela do gotovo alpskih vrhova Tramontane, idiličnih pješčanih plaža na istoku do slikovitih pogleda s litica na zapadu. Bez obzira na to, voda na obalama Mallorce uglavnom je vrlo mirna, jer postoji mnogo uvala koje štite plaže od valova. Mnoge pješčane plaže okružene su borovim šumarcima koji pružaju hladovinu te su stoga savršene za obitelji s malom djecom. Plaža u ljetovalištu Calla Millor posebno je popularna među obiteljima, dok su one u gradovima Can Picafort i Playa de Muro među najljepšima na svijetu.