Egipat Hurgada

Iz Ljubljane za Hurgadu je cijelu godinu polazak svake nedjelje, iz Graza za Hurgadu svake srijede i subote. Svaki dan su letovi iz Beča u Hurgadu, iz Beča.

All inclusive odmor Egipat – Hurgada, Makadi Bay, Soma Bay

Hrvatskim državljanima za ulazak u Egipat potrebna je putovnica koja vrijedi još najmanje šest mjeseci. Djeca također moraju imati svoju putovnicu.

Viza je obvezna za ulazak u područje grada Hurgade. Kod nekih organizatora putovanja cijena za vizu od 30 € plaća se prilikom rezervacije putovanja, a kod ostalih cijena od 28 € plaća se na licu mjesta. Za posjet Sharm El Sheikhu nije potrebna viza.

Rezervirajte odmor za Egipat 2024 : Hurgada, Sharm El Sheikh, Marsa Alam zrakoplovom iz Ljubljane, Graza i Beča.

U tjednim ponudama naše turističke agencije Pocitnice.si putnicima nudimo letove iz Ljubljane ili Graza na razna turistička odredišta u Egiptu – u Hurgadu, Sharm El Sheikh, Marsa Alam. U Hurgadi, Sharm El Sheikhu i Marsa Alamu za Vas također pronalazimo udoban i povoljan smještaj te vas savjetujemo o ostalim turističkim ponudama u tim mjestima.

Za svoj odmor u Egiptu možete birati između hotela s 3* do luksuznih 5* kod svih slovenskih i stranih organizatora putovanja. Egipat preporučamo putnicima koji žele uživati u all inclusive ponudi ili na turističkim izletima, kao i za obiteljski odmor, jer mnogi hoteli imaju vodene parkove i izvrsne bazene. Hurgada je pogodna za sve koji se vole opustiti uz pješčanu plažu ili otići na izlet u Luxor ili Kairo. Ako ste ljubitelj koraljnih grebena i istraživanja podmorja, u Hurgadi predlažemo zaljev Makadi Bay, gdje se pustinja spaja s plavetnilom mora.

Bogatim i raznolikim podvodnim životom i prekrasnim koraljnim grebenima može se pohvaliti Sharm El Sheikhu i Marsa Alam.

Sve naše ponude uključuju i prijevoz od zračne luke do hotela i natrag. Ako se odlučite putovati u Egipat iz inozemnih zračnih luka, predstavnik koji govori engleski čekat će Vas na konačnom odredištu.