Royal Zanzibar Beach Resort: manji hotel, koji nudi puno udobnosti


Royal Zanzibar Beach Resort je jedan od hotela na otoku koje nudimo u agenciji Allinclusive.hr. Sigurno će biti dobar izbor za vaše Zanzibar all inclusive ljetovanje, jer ovaj manji smještaj nudi puno udobnosti, a nalazi se na predivnoj pješčanoj plaži uz čarobno tirkizno more.

Inače su vam na volju u Zanzibaru hoteli svih kategorija i usluga, tako da možete bez problema izabrati i koju drugu destinaciju za svoje ljetovanje na otoku. Samo provjerite našu ponudi i nađite najbolji izbor za sebe.

 

royal zanzibar beach resort


Zanzibar ljetovanje na otoku otkrit će vam puno predivnih destinacija

Tražite dobru ponudu za last minute Zanzibar? To vam je dobra prilika. Naime, nudi egzotiku po relativno povoljnim cijenama, gdje ćete se zaljubiti u pješčane plaže sa bijelim pijeskom uz plavo-zeleno more sa koraljnim grebenima. A osim toga otok nudi i puno destinacija za istraživanje.

Obiđite Kameni grad, glavni grad otoka, koji je zbog svoje atraktivne kulturne baštine pod zaštitom UNESCO. Šetnjom po gradu otkrit ćete istrošene jedinstvene kuče napravljene od koraljnog kamena i ogromno preostalih tragova različitih kultura, koje su vladale ovim afričkim otokom u historiji, kao što su indijska i perzijska. Pored tvrđave, džamije i stare tržnice robova, tamo naći ćete i kuću u kojoj se rodio čuveni Freddy Mercury.

Istražite Jozani šumu u srcu ostrva. Ova prirodna apoteka, u kojoj nalazi se puno prirodnih lijekova, dom je i Crvenih Kolumbus majmuna. Oni su endemska vrsta, koja se u prirodi nalazi samo tamo.

Iz Kamenog grada produžite svoj put na Prison island. Nekada su tamo smještali robove, koji su morali da rade na rudniku korala. Jedno trideset godina kasnije britanski ministar na ovom afričkom otoku, Lloyd Mathews, kupio ga je jer je imao ideju, da će tamo napraviti zatvorski kompleks. Unatoč njegovim željama, kompleks je postao karantena za slučajeve žute groznice. A danas Prison island je dom džinovskih kornjača Aldabra. Tamo se ih nalazi oko 200 i baš na svakoj napisana je godina njenog rođenja.

Ako se odlučite za last minute Zanzibar, pored plaža i romantičnih zalazaka sunca, tako ćete moči vidjeti puno toga.


Zanzibar hoteli kakve poželite

Agencija Allinclusive.hr u svojoj ponudi nudi vam hotele svih kategorija sa različitim uslugama. Sva boravišta nalaze sa na različitim dijelovima otoka, tako da vam možemo pomoči bilo kakve su vaše želje.

Možete izabrati manje butik-hotele, kao što je Royal Zanzibar Beach Resort, koji je isto tako odličan izbor za Zanzibar all inclusive. A na ovom afričkom otoku možete ljetovanje preživjeti i u kućama s privatnim plažama ili većim kompleksima, sa puno dodatne ponude. Baš tamo najviše puta je na volju last minute Zanzibar odmor te Zanzibar all inclusive ponuda.

Osim Zanzibar all inclusive usluge možete izabrati i polu pansion. A boravišta nailaze se na različitim predjelima otoka. Jedan od onih koji su najpopularniji, je predjel Nungwi. On se nalazi na sjeveru otoka, u blizini Kamenog grada (Stone town), glavnog grada otoka. Tamo je, naime, najmanji utjecaj plime i osjeke, pa je boravak tako najugodniji. Ali isto tako možete izabrati i koji drugi dio otoka.

Osim toga važna je napomena, da našom agencijom na ovaj afrički otok možete da letite iz Zagreba, Beča, Ljubljane ili Venecije. A transfer od zračne luke do boravišta i natrag uvijek je uključen u paketnu cijenu.

 

zanzibar all inclusive


Kad obići otok Zanzibar?

Na otoku inače je toplo preko cijele godine ali svejedno je najugodnije vrijeme, kad ga posjetiti, u sušno razdoblje. To su mjeseci siječanj, veljača, lipanj, srpanj, kolovoz, rujan i listopad. U to vrijeme na otoku je zima, a zimi je tako vrijeme suše i ugodnog vremena.

Kišno razdoblje je za posjetu manje ugodno. Govorimo o mjesecima ožujak, travanj, svibanj, studen i prosinac. A najmanje ugodan mjesec za posjetu je travanj, kako je tada najviše kiše.


Royal Zanzibar Beach Resort: dobar izbor za luksuzan boravak

Ovaj smještaj nalazi se u blizini grada Nungwi, znači na jednom od najpopularnijih predjela otoka, odakle možete bez problema posjetiti i Kameni grad te Prison island. Vaš egzotični dopust tako neće biti samo ležanje na predivnoj plaži, nego i pravo malo putovanje. A hotel nudi vam uz to i svu udobnost, koju trebate.


Maleni ali čarobni hotel uz predivnu plažu

Ovo od manjih boravišta sa samo 16 soba ali to ne znači, da vam ne nudi svu udobnost koju trebate. Nalazi se u blizini svega šta bi možda trebali. Restorani, barovi i trgovine nalaze se svega 500 – 1000 m od resorta. A možete birati između 5 tipova soba. U našoj agenciji bez problema možete odabrati između:

  • Superior sobe, koja je velika 78 m², ima balkon i klimu te je jako lijepo uređena;
  • superior sobe sa dva kreveta i sa istim karakteristikama te pogledom na bazen;
  • superior deluxe seobe sa još ljepšom opremom, istom veličinom i pogledom na more i
  • superior deluxe sobom sa dva kreveta sa istim karakteristikama.


A osim toga u njemu nailazi se i soba suita ocean, koja je velika 96 m², sa balkonom i pogledom na more.

Uz hotel nalazi se predivna pješčana plaža sa bijelim pijeskom i tirkiznom morem te koraljnim grebenom, tako da je pogled predivan, a odmor tamo sigurno nezaboravan. U blizini naći ćete još nekoliko predivnih plaža. Neke od njih su plaža Nungwi i plaža Kendwa. Obe nalaze se manje od kilometra od resorta.


Puno dodatne ponude

Osim toga, hotel Royal Zanzibar Beach Resort nudi i bogatu dodatnu ponudu. Oko njega nailazi se osam hektara velikog tropskog vrta, gdje možete da šetate i uživate u mirisima tropskih biljki. Nudi četiri bazene te zonu za fitness na otvorenom. Imaju svoj vlastiti spa centar, u kojem možete se razmaziti sa različitim masažama i tretmanima. A ljubitelji sporta možete uživati u različitim sportskim i rekreacijskim aktivnostima, kao što su pikado, stolni tenis i teretana.

Za različitu kulinariku pobrinuli su se sa 3 restorana. Jedan je a-la-carte, jedan je buffet restoran, a u Coco baru naći ćete različite grickalice i piče. Osim toga pruže uslugu animacije sa redovitom glazbom, plesnim izvedbama te ostalom večernjo zabavom.

 

zanzibar ljetovanje

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se