Egipat all inclusive su snovi svakog turista koji želi preživjeti nezaboravan odmor. Tamo možete uživati u kupanju u kristalno čistom moru, u odmaranju na pješčanim plažama i još puno više – Egipat je kolijevka ljudske kulture i raspolaže s povijesnim spomenicima koji uzimaju dah. Ponuda Egipat all inclusive omogućuje vam u punosti doživjeti duh takvog egzotičnog odmora jer je sve 100 % zbrinuto za vas – sva ukusna hrana i piće su vam na raspolaganju tijekom cijelog dana.

Ako mislite da si to ne možete priuštiti dopustite nam da vas uvjerimo u suprotno. Odmor u egipatskim resortima je naime pristupačan – ali ako odaberete ponudu Egipat last minute ili ponudu Egipat last minute all inclusive (ako volite da je sve uključeno u cijenu), može biti vaš boravak čak do 30 % jeftiniji. Prošle godine su u Egiptu boravili brojni turisti upravo zbog izuzetne all inclusive ponude za svaki džep. Nakon vaše odluke za put u Egipat agencija Počitnice.si preuzima organizaciju prijevoza i povoljnog smještaja u jednoj od divnih turističkih destinacija: Hurgadi, Sharm el Sheikhu i Marsa Alamu.

 


Uštedite uz Egipat all inclusive ponudu

Ako želite pravi odmor bez ikakvih briga onda će biti Egipat all inclusive vaša zaista najbolja odluka i moći ćete na miru uživati na plaži uz Crveno more ili se diviti najvećim čudima svijeta na izletima. U cijenu koju platite je uključeno sve što trebate i tako imate troškove sasvim pod kontrolom. Na odmoru troškovi brzo narastu i konačna cijena boravka može biti puno viša od one osnovne za smještaj. Djeca vole sladoled i grickalice, odrasli u vrućini za opuštanje vole poneko piće ili koktejl. Kod ponude all inclusive za sve to ne treba dodatno platiti ništa. U našu cijenu je također uključen prijevoz od zračne luke do hotela i natrag, a avionom možete putovati iz Ljubljane, Graza ili Beča.

Hoteli u nekim Egipat resortima imaju bazene i vodene parkove, što je raj za djecu i njihovo korištenje je također uključeno u cijenu. Ni odraslim neće biti nikad dosadno jer je u hotelima bogat animacijski program, a mogu se odlučiti i za posjet wellness oaze. Egipat all inclusive ponudu prvenstveno preporučamo obiteljima s djecom i starijim osobama, kao i onima koji se žele odmoriti od stresnih i napornih radnih obveza. Ali to ne znači da ne mogu ići i na pokoji duži izlet i razgledavati znamenitosti, jer ako propuste obrok uvijek ih nešto čeka za jelo u hotelu i ne moraju biti gladni. Ako želite troškove za vaš odmor još sniziti pratite naše akcije i na vrijeme rezervirajte ponudu Egipat last minute all inclusive.


Hurgada oduševi bogatim podvodnim svijetom i pješčanim plažama

Poznati egipatski resort i pravi turistički biser uz Crveno more je Hurgada. Turistima je ovdje na raspolaganju za izležavanje na suncu ili za vodne aktivnosti više od 50 km divne pješčane obale. U Hurgadi su u novije vrijeme postavili brojne nove i kvalitetne hotele i samo mjesto se je jako razvilo, ali turist još može osjećati izvornost kraja, doživjeti njegovu kulturu i upoznati život domaćina. Hurgada je također popularna zbog blizine obale Makady Bay z vrlo bogatim i raznolikim podvodnim svijetom s egzotičnim ribama i šarenim koraljnim grebenima.

Turisti iz svega svijeta dolaze ovamo kako bi istraživali i se divili podvodni flori i fauni. I vi se možete odlućiti za ronjenje kako biste doživjeli jedinstveno i nezaboravno iskustvo. More je ovdje dovoljno toplo za kupanje kroz cijelu godinu. Ako želite upoznati respektabilnu povijest Egipta, od Hurgade nije daleko do Doline kraljeva u Luxorju ili piramida i muzeja u Kairu.

 


Sharm el Sheik i Nacionalni park Ras Mohamed

U Egiptu agencija Počitnice.si turistima osigurava ugodan i udoban smještaj i u Sharm el Sheiku, poznatom i vrlo popularnom turističkom biseru s bogatom istorijom i prekrasnim plažama. Slično kao u Hurgadi i tu ima obilje korala i egzotičnog morskog života. Ovdje ima toliko zanimljivih stvari da će tjedan godišnjeg odmora prebrzo proći. Možete roniti, surfati, jahati deve, kušati vrlo ukusna mediteranska jela, plivati u tirkiznoj vodi i upoznavati povijest grada te vrlo ljubazne mještane.

Malo južnije od tog grada je Nacionalni park Ras Mohamed kojeg je UNESCO proglasio svjetskom baštinom. Vrijedi vidjeti zapanjujući podvodni svijet s koraljnim grebenima. Ako smo vas impresionirali prirodnim ljepotama i kulturnom poviješću te zemlje, brzo rezervirajte našu ponudu Egipat last minute ili Egipat all inclusive i priuštite si ljetni odmor iz snova.


Palme, mangrovi, koralji u Marsa Alamu

Treće odredište, u kojem naša agencija organizira prijevoze i povoljne smještaje, je slikovito mjesto Marsa Alam. Pored lijepih plaža i zanimljivog podvodnog svijeta je najveća atrakcija blizina pustinje Sahare i izleti u pustinju. U Egiptu resorti imaju nove i lijepe hotelske komplekse.

U Hurgadi, Sharm el Sheiku i Marsa Alamu vam nudimo hotele s 3 ili 5 zvijezdica. Pogotovo kod ponude Egipat all inclusive najbolje je odabrati u Egiptu hotele sa 5 zvijezdica. Cijene su pristupačne i hoteli sa 5 zvijezdica imaju ponudu na vrlo visokom nivoju i sobe su veće. To si možete priuštiti, samo provjerite naše cijene za Egipat last minute.

 

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se