Belek Turska all inclusive

Akcija

direktnim letom iz Ljubljane, Graza ili Beča.

do 30% popusta

Odmor u Beleku u Turskoj

Rezervirajte ljetovanje u Turskoj avionom iz Ljubljane, Beča, Graza, Münchena do 30% jeftinije. Nudimo 400 hotela u Lari, Sideu, Kemeru, Beleku, Alanji, Antaliji.

Organizator putovanja DTA Touristik uključuje slovenskog predstavnika na destinaciji za polazak zrakoplova iz Ljubljane, Graza i Beča.


Ako ste ljubitelj dugih pješčanih plaža, tirkiznog mora i golfa, onda je Belek idealan izbor za vaš odmor. Belek se nalazi u Turskoj i udaljen je 35 km od zračne luke Antalya. Belek je destinacija pogodna kako za ljubitelje izležavanja na plažama tako i za one aktivnije.

Kako i gdje letjeti u Belek u Turskoj

Turistička agencija Allinclusive.hr organizira let za Belek iz Ljubljane i okolnih zračnih luka (Graz, Beč, München) do zračne luke Antalya. Belek je jedan od novijih turističkih gradova s ​​prekrasnim pješčanim plažama i vrhunskim hotelima. Hoteli su poznati po modernoj arhitekturi, raznovrsnim uslugama i all inclusive ponudi, što je odlično jer su Turci započeli s all inclusive konceptom. Belek je odličan izbor za odmor za obitelji s djecom, parove i one koji putuju s prijateljima. Hoteli tijekom dana pružaju dnevnu zabavu, a navečer se možete prepustiti odličnim zabavama. U Beleku ima mnogo trgovina, barova, restorana i bazara, gdje se možete u potpunosti prepustiti turskoj kulturi. Na svoje će doći i svi ljubitelji golfa. Belek je jedno od najpopularnijih odredišta među europskim golferima. Na svoj račun dolaze i oni koji vole povijest. Nedaleko od grada nalaze se ostaci antičkog grada Perge. Belek je definitivno destinacija koju vrijedi posjetiti, mnogi ga nazivaju i Beverly Hillsom turske rivijere.